Quick

Quick

Quick

Du kjenner kanskje Quicks ankervinsjer, som er det produktet alt startet med i 1982, men visste du at Quick i dag også er en verdensledende leverandør av bla. baugpropeller, varmtvannstanker, lys og gyroer for å stabilisere båter.

Quick utvikler, produserer, setter sammen og tester alle produkter på hovedkvarteret i ved Ravenna i Italia, like ved Adriaterhavskysten, mellom Rimini og Venezia. Produktene er håndlagde, men med en høy grad av automatisering for å sikre en rask produksjon med få feil og lite overskuddsmateriale. Quicks produkter nyter høy respekt verden over, takket være høy materiale- og produktkvalitet, gjennomtestede og sertifiserte produkter, og en konstant oppmerksomhet mot kundenes behov.

Seatronic og Quick - et unikt partnerskap

Seatronic kan i aller høyeste grad skrive under på dette. Quicks Balder-vinsjer er utviklet spesielt for norske og nordiske forhold. Vi på Seatronic har i stor grad bidratt til utviklingen her, basert på egne erfaringer og tilbakemeldinger på hva våre kunder ønsker seg i en vinsj – og ikke minst vårt helst spesielle forhold til Quick som strekker seg tilbake til 2002.

Flere av våre ansatte har besøkt hovedkvarteret og fabrikken en rekke ganger, og noen har tom. fått være med på produksjonen. Selv om ikke alle de Italienske lederne helt skjønte hvorfor vi ville jobbe «på gulvet»…

Quicks verdier og referanser

Quick produserer over 750 000 produkter i året, og eksporterer til ca 110 land over hele kloden. Quick har derfor en internasjonal verdi, «Close to you, everywhere», Nær deg, over alt. I Norge er Seatronic med på å opprettholde denne verdien, så har du noen spørsmål, utfordringer eller problemer med Quicks-produkter så bare ta kontakt med oss.

I tillegg til at du selvfølgelig kan kjøpe Quicks produkter direkte hos oss for etterinstallasjon eller utskifte, blir de også montert i en rekke nye båter. Blandt Quicks referanser finner vi båtprodusenter som Azimut, Bavaria, Beneteau, Brunswick, Dufour, Elan, Ferretti, Fjord, Grans Soleil, Hanse, Jeanneau, Lagoon, Pershing, Princess, Riva, Salona, Scarab, Sea Ray, Sessa, Sunseeker, Wally og Welcraft - for å nevne noen.

Quicks produkter

Vi vil her presentere noen smakebiter på Quicks mange produkter og produktfamilier.:

Ankervinsjer

Se alle Quick ankervinsjer

Baugpropeller

Se alle Quick baugpropeller

Varmtvannstanker

Se alle Quick varmtvannstanker

Belysning

Se all Quick belysning

Undervannsbelysning

Se alle Quick undervannslys

Gyro for å stabilisere båten

Selv om det er et enormt utvalg av produkter, er det ganske enkelt å finne frem til f.eks. hvilken ankervinsj eller baugpropell som passer best til ditt behov og din båt, men vi i Seatronic står uansett klar til å hjelpe deg. Bare ta kontakt - vi har kunnskapen og produktene.



Search engine powered by ElasticSuite