Seaflo

Seaflo

Seaflo

Seaflo er et relativt nytt selskap og varemerke, men har på en imponerende måte bygget opp et stort sortiment innenfor VVS-segmentet til båter og bobiler. «Make Water Work For You» er sloganet til Seaflo – La vannet jobbe for deg. Som så mye annet båtutstyr produseres også Seaflo i Kina, men vi er glad for deres fokus på både bærekraftig produksjon, og de ansattes arbeidsforhold. 

Seaflo har en 30-års visjon om å være et bærekraftig internasjonalt varemerke, og de er allerede på god vei – med to moderne fabrikker på over 50 000 m2, og flere enn 200 ansatte som bidrar til at du finner produktene deres i mer enn 100 land over hele kloden.



Seaflo har som målsetting å gi kundene de mest kostnadseffektive produktene, produkter som skal gi verdi til både kundene og samfunnet. Selskapet er bla. ISO9001 og ISO14001—sertifisert, dvs. at de oppfyller en rekke kvaliteyesstyringskrav, inkludert en sterk kundefokus, motivasjonen og gjennomføring i toppledelsen, prosesstilnærming, kontinuerlige forbedringer og miljøledelse. Resultatet er produkter som holder en jevn og høy kvalitet. De er selvfølgelig også CE-merket.

Seatronic og Seaflo

Seatronic har gode erfaringer med produktene til Seaflo, de er gode og prisgunstige. Vi får også gode tilbakemeldinger fra kundene. Vi har naturlig nok konsentrert oss om de marine produktene til Seaflo, men mange av de fungerer like godt i bobil.

Pumper

Seaflow har pumper som dekker de fleste formål. 
Trykkvannspumper, septikkpumper, dusjpumper, spylepumper og manuelle pumper til toaletter.

Lensepumper

Seaflo har et godt utvalg av 12V lensepumper, noen automatiske og nedsenkbare med innebygd nivåbryter, og andre kan benyttes manuelt eller med en ekstern nivåbryter. Trenger du en 24V lensepumpe har vi også det.

Toaletter

I denne kategorien finner vi bla. Seaflos manuelle Twist n´Lock-toalett der både pumpe og toalett er utskiftbare med Jabsco og et Quiet-flush elektrisk toalett

Tilleggsutstyr

Her finner du bla. sjøvannsfilter, inlinefileter, slangenipler, ekspansjonstank, bryterpanel, strømbrytere og vifter.



Search engine powered by ElasticSuite